Voordeelregelingen

GoodHabitz

Als je vrijwilliger bij ons bent dan kun je deelnemen aan een visiebijeenkomst en kun je online trainingen volgen.

Online trainingen GoodHabitz

Als organisatie hebben wij een contract afgesloten met GoodHabitz. Dit is een traininginstituut dat online trainingen aanbiedt over algemene onderwerpen zoals: doelgericht werken, presenteren, timemanagement omgaan met Word of Excel. Je kunt dus thuis en achter je eigen computer trainingen volgen op het moment dat het jou het beste uitkomt.
Bekijk hier GoodHabitz voor het overzicht van de verschillende trainingen.

Aanmelden GoodHabitz

Stuur een mail met daarin je naam en e-mail adres naar:
vrijwilligerswerk@esdege-reigersdaal.nl. Wij zorgen ervoor dat je naam wordt ingevoerd bij Good Habitz. Je krijgt vervolgens een mail van GoodHabitz met uitleg over hoe je de trainingen kunt volgen.

Reis- en onkostenvergoeding

Vrijwilligerswerk is onbetaald werk, maar gemaakte kosten worden in principe vergoed. Vooraf worden daar afspraken over gemaakt. Het kan dan om de volgende kosten gaan:
• reiskosten van en naar de locatie
• reiskosten voor een uitstapje met een cliënt
• entreegelden en/of eventuele consumpties tijdens een uitstapje
• cursusgeld
• kosten ten behoeve van activiteiten, bijvoorbeeld materiaalkosten

Kosten worden gedeclareerd op het hiervoor bestemde declaratieformulier. Dit formulier moet ingeleverd worden bij de leidinggevende. Hij/zij moet het formulier ondertekenen en draagt zorg voor de verdere afhandeling.

Download het  Declaratieformulier Reiskosten Vrijwilligers.

Het declaratieformulier onkosten is ook op te vragen bij de leidinggevende.

Hepatitis B

Binnen Esdégé-Reigersdaal werken ruim 1100 vrijwilligers. Sommigen van jullie werken individueel met cliënten, andere in een groep of doen werkzaamheden ten behoeve van de cliënt. Als organisatie vinden wij het belangrijk dat je het vrijwilligerswerk op een prettige en veilige manier kunt uitvoeren. Daarom willen we je, net als alle betaalde medewerkers, de mogelijkheid bieden om je gratis te laten vaccineren tegen hepatitis B.

Wil je meer informatie over hepatitis B klik dan op onderstaande link
Rijks instituut voor Volksgezondheid

Wil je gebruik maken van het aanbod om gevaccineerd te worden voor hepatitis B, dan kun je contact opnemen met vrijwilligerswerk@esdege-reigersdaal.nl.

Personeelsvereniging

Als vrijwilliger mag je deelnemen aan de activiteiten van de personeelsvereniging (PV). Je betaalt alleen de kosten voor de activiteit, je lidmaatschap betalen wij. Meld je aan voor de digitale aankondiging via personeelsvereniging@esdege-reigersdaal.nl en blijf zo op de hoogte van alle activiteiten. In de aankondiging staat hoe je jezelf kunt opgeven voor de activiteit.

Korting op verzekeringen

Via Esdégé-Reigersdaal kun je profiteren van afspraken met Centraal Beheer Achmea en/of Univé.

Centraal Beheer Achmea

Esdégé-Reigersdaal heeft afspraken met Centraal Beheer Achmea gemaakt over een compleet pakket personeelsvoorzieningen met kortingen op verzekeringen, dagjes uit, financiële diensten en gemaksdiensten (bijv. reizen).
Voor meer informatie en offertes:
055-5798000 (schadeverzekeringen)
055-5798100 (levensverzekeringen en financiële diensten)
of kijk op www.centraalbeheer.nl

Univé

Ook heeft Esdégé-Reigersdaal een collectieve korting kunnen afspreken met Univé op meerdere particuliere verzekeringen. Mocht je bovendien meerdere verzekeringen bij Univé afsluiten dan profiteer je ook nog van extra premiekorting via het Premie Voordeel Plan.
Ga naar www.unive.nl/esdegereigersdaal voor een overzicht van alle verzekeringen. Je kunt ook bellen naar: 0592-348 999. Voor het collectiviteitsnummer kunt u contact opnemen met de medewerkers van het vrijwilligerswerk via 0226-332000.

 

Facebook Twitter Linkedin